ontdek meer

Zakelijke bijeenkomsten

met je bedrijf even wat anders? kom een hutje hei sessie doen Bij Ons!

Voor een zakelijke bijeenkomst zoals een training, presentatie, teamuitje, vergadering workshop, brainstormsessie of teambuilding kun je uitstekend bij ons terecht, vooral buiten het hoogseizoen.

Wij verzorgen alles eromheen, van koffie en thee tot ontbijt, lunch,  diner mogleijkheden of pizza sessie. Vanalles is mogelijk!

Heerlijk vergaderen met je voeten in het gras, of een presentatie geven met tjilpende achtergrondgeluiden onder de open veldschuur? Een brainstormsessie tijdens een wandeling over boerenlandpaden? Of gewoon lekker binnen in onze stubli bij het haardvuur, waar ook de beamer en audio installatie zich bevinden?

Een onderbreking van de dag om de gedachten te resetten kan zijn een wandeling met natuurgids vanaf de camping langs de natuurgebieden rondom de camping, wijnproeverij bij de Plack, een workshop likeur maken, potje boerengolf of klootschieten. Dit alles is op loopafstand te beleven! En kunnen wij voor je regelen.

Na het eten nog even een ommetje maken langs de natuurgebieden rondom onze camping en daarna lekker neerploffen bij het kampvuur met een wijntje of lekker Trappistenbiertje. Tot slot niet nog in de auto en naar huis maar rollend naar je tent, onze Jachthut, Dome of een van onze andere accommodaties. Om de volgende dag weer fris te starten en wakker te worden van de prachtig opkomende zon en wederom de vogelgeluiden.

Er kunnen z’n 35 personen slapen in onze accommodatie met opgemaakte bedjes.

Mail ons indien je meer informatie zou willen over bedrijfsuitjes, hutje hei sessies of andere teambuildingsactiviteiten.

info@bijonsingroesbeek.nl

In dit document vind je alvast wat prijzen om een indicatie te krijgen!

Vergaderen in de Dome... een unieke locatie midden in de natuur...
  • 2 verschillende locaties: afhankelijk van aantal personen
  • vergaderen op unieke locatie
  • mogelijk gemaakt door de leukste gastheer en gastvrouw :)

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief