ontdek meer

Veelgestelde vragen

Reserveren

Wil je weten of er nog plek is?

Je kunt een kampeerplek boeken via de pagina Check & Boeken
Je kunt ook via Check & Boeken bekijken welke accommodaties er in een bepaalde week of weekend allemaal beschikbaar is, en vanuit daar een boeking maken.

Wil je reserveren?

Reserveren kan alleen online, we nemen geen telefonische boekingen aan. Kom je er echt niet uit, stuur dan een mailtje, dan helpen we je om je boeking in orde te maken.

Wil je een boeking wijzigen?

Als je een boeking wil wijzigen doe dit dan per mail, noteer je reserveringsnummer erbij. Een reply op je reserverings-bevestiging is de aller beste manier.

Wil je met iemand samen reserveren

Graag ieder gezin apart een boeking maken en in het opmerkingenveld vernoemen bij wie je hoort (groepsnaam of achternaam gebruiken) dan proberen we daar rekening mee te houden.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 4 gezinnen.

Seizoensplaats

Je kunt bij ons geen seizoen plaats huren of tijdelijk wonen.

We zijn echt een ‘vakantie camping’. Het maximale verblijf Bij Ons is 3 weken.

Verschil kampeerplaats en tentplaats

Het verschil tussen een kampeerplaats en tentplaats is dat je op een tentplaats uitsluitend met een tent mag staan (op het tentenveld). Op een kampeerplaats kun je met allerlei kampeermiddelen boeken: caravan, busje, vouwwagen, maar ook tenten. Soms zijn alle tentplekken vol, maar dan kun je ook een kampeerplaats boeken.

Minimale leeftijd om te verblijven

Wij zijn een gezinscamping. We zijn ingericht op gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Hierbij horen bepaalde rusttijden en omgangsvormen. Jongeren hebben doorgaans behoefte aan een andere manier van kamperen. Uiteraard begrijpen we dat, we adviseren jongeren om naar een andere camping te zoeken. Op deze manier zal niemand achteraf teleurgesteld zijn.
Jongeren/kinderen onder de 18 zijn enkel toegestaan onder begeleiding van ouders. 

Groepen

Wil je met een groep komen kamperen

We hanteren een maximale groepsgrootte van 4 gezinnen.

We zijn maar een kleine camping en een grotere groep past vaak niet zo goed tussen alle losse gezinnen / setjes is onze ervaring.

Combinatie kampeerplekken & accommodaties

Wil je met een gezelschap komen waarvan een combinatie gemaakt kan worden van accommodaties en kampeerplekken, stuur dan even een mail met daarin de ‘behoefte’. Datum + aantal personen per gezin die accommodaties zoeken, en aantal + welke kampeermiddelen bij elkaar horen. Dan kunnen wij de beschikbaarheid controleren en je een voorstel doen.

Horeca

Openingstijden Stubli

De Stubli is onze ontvangstruimte (receptie) en horeca gelegenheid in een. De openingstijden zijn in het laagseizoen:
Maandag -donderdag: 9-12u & 15-18u
Vrijdag – Zaterdag : 9-20u
Zondag: 9-18u

Hoogseizoen (vakanties)
Maandag – donderdag: 9-12u & 15-20u
Vrijdag t/m Zondag: 9-20u

Eten en drinken (afhalen)

Iedere vrijdag vanaf april tot oktober kun je je opgeven om deel te nemen aan de pizza-party.
In de mei- & zomer-vakantie kun je ook eten bestellen bij onze foodtruck, die staat  op ons pleintje op maandagen en woensdagen!

Je kunt bij ons dagelijks iets bij de koffie, een verse dag-soep, borrelplank of wrap bestellen.

We hebben een heel fijn koffiezetapparaat met diverse koffies, verse thee en lokale sapjes en biertjes 🙂 Kortom: Het is hier altijd feest:)

 

 

Wil je iets vieren Bij Ons?

We zijn geen feest camping, maar voor besloten gezelschappen zijn er mogelijkheden om bij ons iets te vieren. Stuur een mailtje of bel even om te kijken of wij een geschikte plek zijn voor je!

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief