Pizza Party
ontdek meer

Routebeschrijving

Vanuit het noorden/ westen van Nederland:

De snelste en makkelijkste weg is een heel klein stukje via Duitsland. Vanuit Nijmegen neem je de N325 richting Kleve (staat op de Waalbrug aangegeven). Nadat je de oude grenspost (DUI) bent gepasseerd, neem je de afslag richting Wyler (rechtsaf de Hauptstraße). Deze weg rijd je door tot de lottowinkel/reisbueau (Hageman) ziet aan de rechtkant, voor het gebouw ga je rechts, en direct weer links, richting Groesbeek (dit is de Wylerbaan). Volg nu je navigatie weer.

Kom je niet via Nijmegen naar ons maar via de A73:

A73, afslag Groesbeek. Volg de borden richting Groesbeek. In Groesbeek volg je de borden richting ‘de Horst’. Als je in ‘de Horst’ bent ga je voor de kerk links (de Reestraat in). Ga dan rechtdoor tot het grote kruispunt, daar ga je rechts. Dan ben je op de Cranenburgsestraat.  Na 200 meter bent je ‘bij ons’.

Kom je met openbaar vervoer?

Neem de trein naar Nijmegen. Op het station van Nijmegen neem je stadsbus nummer 5, let op dat er voorop de bus Groesbeek – de Horst staat. (er rijdt ook een bus 5 naar Groesbeek – de Breedeweg, deze moet je niet hebben). De bus vertrekt ieder half uur. Stap uit op de Horst bij de kerk, dit is ook de eindhalte. Vanaf de bushalte is het nog 5 minuten lopen naar de camping.

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief