ontdek meer

Bij Ons op de camping

Voor de kinderen:

In de fantastische beek kun je lekker ontdekken en kliederen. Iedereen kan er lekker spelen en visjes vangen. Er is een klein speeltuintje met een uniek VW T1 klimrek, schommel, wip en glijbaan.Achteraan op de camping is er een groot veld, daar kun je een potje voetballen of we organiseren een slagbal wedstrijdje, doe je mee?

Ook hebben we een grote tarp en een open veldschuur, een afdak waar je gezellig spelletjes kunt spelen of een tekening maken. Ook fijn voor schaduw of als het regent. Kortom, bij ons hoeft je je niet te vervelen.

Stubli

Dit is onze gezellige binnenruimte/bar/receptie. Hier kun je warme en koude drankjes halen, ijsjes kopen en een lekker borrelplankje nuttigen. Even lekker rustig de krant lezen, een spelletje doen of bij wat frisser weer even opwarmen bij de houtkachel. Voor de liefhebber staat er een voetbaltafel en kan een kijkje genomen worden in het mini WO2 oorlogsmuseum van Bjorn.

Kampvuur

Op het pleintje staat een grote vuurschaal, waar we regelmatig op initiatief van de gastheren/vrouwen het vuurtje aanmaken. We hebben 1 centraal punt waar de vuur maken. De kinderen kunnen hier lekker marshmallows roosteren en de ouders nemen een lekker drankje en kletsen wat.
Op de rest van de camping is het niet toegestaan om een vuurtje te maken.
BBQ-en mag wel, graag even een steen onder de BBQ leggen ivm behoud van de grasmat. Vraag even waar je deze kunt pakken (en terugleggen).

Dutchtub

Op de camping hebben een echte originele Dutchtub! De tub staat op een mooie plek op de camping (dit is een vaste plek). Dit hout gestookte buitenbad is bij ons te huur. Als je in de tub zit ’s avonds bij helder weer, kun je alle sterren van de hemel zien vanuit het heerlijke warme bad.

Hoe werkt het:
Wij zorgen ervoor dat de Dutchtub gevuld wordt met koud water en vanaf 15u kun je je bij ons melden en stoken wij het vuurtje aan en zelf stook je daarna de tub warm (duurt +/- 2 uur) Nu gaat het genieten beginnen van een heerlijk warm bad. Je mag er gebruik van maken tot 22u.
Graag minimaal een dag van te voren reserveren.
Prijs: €50,- per dag (alleen per dag te huur, vanaf 15u middag tot 22u)

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief