Pizza Party
Pizza Party
Pizza Party
ontdek meer

Pizza – Party

Aanschuiftafel

Eet je mee? Iedere vrijdag in het campingseizoen kun je je inschrijven voor de pizza-party- aanschuiftafel. We bakken verschillende pizza’s uit houtovens van Weltevree, snijden deze in stukken en delen deze uit. Inmiddels al een begrip voor de gasten die hier vaker zijn geweest. Daarnaast staat er heerlijk brood van de lokale bakkerij op tafel en maken we zelf seizoensalades.

De kosten hiervoor zijn €22,50 pp (kids tot 12 jaar €11,25). De heerlijk gekoelde drankjes staan in onze zelfbediening ‘Ape’ bar (of koelkast) en kun je turven op het lijstje!

Je kunt je opgeven via de mail (noodzakelijk, beperkte plekken beschikbaar): pizza@bijonsingroesbeek.nl

In de vakanties kun je bij ons ook op maandag deelnemen aan de Mexicaanse eet-party! Dat is nieuw dit jaar!

Pak die sombrero maar vast in! Met een tintje van Frida Kahlo, een lekker muziekje op de achtergrond, een biertje in de zon én een smullende hap! Een afhaalmaaltijd op z’n Mexicaans met zoete aardappel uit de oven, maiskolfje, jummie bonenprutje en nacho’s met natuurlijk… selfmade guacamole! Mexicaans op z’n best. Met verschillende zelfgemaakte dipjes, rode salsa en een limoenpartje is het iedere keer weer een feestje.

De gekoelde drankjes staan klaar en vergeet je van tevoren niet op te geven via pizza@bijonsingroesbeek.nl of bel/mail even! 🙂 gezellig… hasta pronto!

 

 

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief