ontdek meer

Over onze camping

Bij Ons is een mooie en gezellige landschaps-camping, gelegen in het buitengebied van Groesbeek, aan de ‘Groesbeek’. Naast ongeveer 40 kampeerplekken hebben we diverse bijzondere accommodaties te huur.

De kampeerplaatsen zijn ruim met veel groen en een fantastisch uitzicht op natuurgebied het ‘Slumke’. Er zijn diverse wandel en fietsroutes direct vanaf de camping. De camping is kindvriendelijk en er is altijd wat te doen! Op iedere vrijdag de inmiddels bekende pizza-party en op maandag en woensdag (in vakanties) staan we met onze foodtruck op ons pleintje. In het weekend bakken we ‘s ochtends verse broodjes en in onze gezellige ‘stubli’ kun je wat komen drinken en een spelletje doen of de krant lezen.
Wat we vaak van onze gasten horen is: ‘Een plek waar je een keer geweest moet zijn en terug wil komen!”

Over ons

Het is alweer 14 jaar geleden dat wij begonnen aan dit avontuur, we maakte van een verwaarloosde camping een bijzondere plek waar onze gasten graag komen vertoeven. Wij zijn 2 stellen, waarvan de dames zussen zijn. Met hart en ziel werken we aan ons mooie plekje en we creëerden al veel mooie dingen.

De verschillende kampeerveldjes met doorkijkjes, de prachtige Groesbeek met speel-poel, de originele zelfgebouwde accommodaties en natuurlijk de gezellige aanschuiftafels. Maar vooral ook de relaxte sfeer is iets waar velen het over hebben en waarvoor er ook velen weer terug komen! Daar zijn we trots op!

Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen en andere manieren om energie te besparen en duurzaam te ondernemen. Kortom we blijven in beweging!

Marco & Natasja, Rita & Bjørn

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief