Veldkamer

De Veldkamer is niet zomaar een accommodatie, maar een mooi ingerichte hut die voorzien is van alle gemakken. Vanuit jouw luie stoel heb je een prachtig uitzicht op onze waterpoel, de Groesbeek en de ooievaarspaal waar ooievaars ieder jaar weer hun nestje vinden. Daar weer achter ligt natuurgebied Slumke en het Duitse Reichswald. Genoeg om van te genieten dus! Er zijn twee veldkamers te vinden Bij Ons die ruim zijn opgezet en waar je ook binnen goed kunt vertoeven. Er is een grote tafel om spelletjes aan te spelen en een zitje om te relaxen. Buiten op de privé vlonder staat een picknicktafel voor uren speel- en chill-plezier. Loop in de vroege ochtend direct het struinpad op en ontdek de omgeving! 

In de Veldkamer is 2 x een 2-persoons stapelbed te vinden die netjes voor je zijn opgemaakt. Waar wenselijk kan een vijfde bed worden toegevoegd. Geef dit wel even aan via het reserveringssysteem.

Er dient gebruik gemaakt te worden van onze algemene sanitaire voorzieningen op de camping. Geen toiletpapier wat je onder je arm mee moet sjouwen, want dat is allemaal aanwezig. Je vindt hier tevens familiedouches en buiten toilet- en douche. 

Wij heten jullie van harte welkom vanaf 15:00 uur Bij Ons en zwaaien je bij vertrek ook weer uit voor 11:00 uur. 

Let op: in onze Veldkamer is een viervoeter helaas niet welkom!

Plattegrond

Wat is er aanwezig?

De Veldkamers zijn volledig ingericht om een onvergetelijke kampeervakantie te beleven. Kamperen, maar dan net een beetje luxer. Er is een keukentje met kleine koelkast aanwezig, er is verlichting en zelfs stroom. Niet helemaal back-to-basic dus. Er zijn potten, pannen, bestek, kopjes en koffie en thee. Koffie kun je zetten door water te koken en op te schenken, waarvoor standaard een aantal filterzakjes in de accommodatie ligt. De Veldkamer is afgezekerd op 10A, dus neem geen zware elektrische apparaten mee.

Vergeet daarnaast je slaapzak en kussen niet, deze zijn namelijk niet inbegrepen. Wel bij te huren overigens voor € 10 per set.

Tarieven

Veldkamer 2022*
weekend (3n) €340
1 nacht * €115
2 nachten * €220
3 nachten €305
Arrangementen voorjaar
lange weekenden meivakantie €350
midweken meivakantie €430
hemelvaart (25 t/m 30 mei) €625
pinksteren (3 t/m 7 juni) €510
Arrangementen zomer
midweken:
11 t/m 15 juli
18 t/m 22 juli
22 t/m 26 aug
€450
lange weekenden:
8 t/m 11 juli
15 t/m 18 juli
19 t/m 22 aug
26 t/m 29 aug
€365
HS: 22 juli t/m 19 aug - week €850
Bijkomende kosten
toeristenbelasting en milieutoeslag p.p.p.n. €1,50
schoonmaakkosten €35
boekingskosten €6,50

* dal tarief: alleen mogelijk buiten de bovengenoemde arrangementen

tarieven zijn inclusief 4p en exclusief beddengoed

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief