Jachthut

Ben jij een echte outdoor-freak of raak je geïnspireerd van alles wat te maken heeft met de natuur? De naam zegt het al.. in De Jachthut kan je hart niet op. Bij binnenkomst waan je je gelijk in het bos vanwege het bosrijke en vogelachtige behang. Ken jij alle vogels bij naam? De Jachthut is een echte stoere outdoor wagen en is ideaal geschikt voor 5 personen, waarvan 4 volwassenen en 1 kind. Ervaar hoe het is om als boswachter ‘Bij Ons’ te overnachten en wie weet spot jij de ooievaars die op de camping wonen. Struin door de omgeving op zoek naar allerlei soorten dieren, klieder in de Groesbeek of vang je eigen vis. Een unieke outdoor-ervaring!

Op de camping wordt gebruikgemaakt van de algemene sanitaire voorzieningen. Ook hier hebben we rekening gehouden met de outdoors onder ons, want er zijn zelfs buiten douches en toiletten. Binnen mag natuurlijk ook gewoon! Neem wel even je eigen handdoek mee. Toiletpapier is aanwezig. 

Wij heten jullie welkom vanaf 15:00 uur en zwaaien je bij vertrek voor 11:00 uur weer uit. 

Let op: viervoeters zijn in onze accommodaties helaas niet welkom!

Plattegrond

Wat is er aanwezig?

De Jachthut is een volledig ingerichte accommodatie. Het tweepersoonsbed en kleine bed daarboven zijn voor je opgemaakt. Slaap je met meerdere personen? Dan is het mogelijk om de bank om te bouwen naar een 2-persoonsbed. Hiervan ligt het beddengoed in de kist onder de bank. 

Er is een keukentje met kleine koelkast, er is verlichting, een elektrisch kacheltje om aan op te warmen en stroom. Ook potten, pannen, bestek, kopjes en zelfs koffie en thee is allemaal te vinden in De Jachthut. Koffie kun je zelf zetten door water te koken en op te schenken, waarvoor standaard een aantal filterzakjes in de accommodatie ligt. De Jachthut is gezekerd op 10A, dus graag geen zware elektrische apparaten meenemen.

Tarieven

Jachthut 2022*
weekend (3n) €340
1 nacht * €115
2 nachten * €220
3 nachten €305
Arrangementen voorjaar
lange weekenden meivakantie €350
midweken meivakantie €430
hemelvaart (25 t/m 30 mei) €625
pinksteren (3 t/m 7 juni) €510
Arrangementen zomer
midweken:
11 t/m 15 juli
18 t/m 22 juli
22 t/m 26 aug
€450
lange weekenden:
8 t/m 11 juli
15 t/m 18 juli
19 t/m 22 aug
26 t/m 29 aug
€365
HS: 22 juli t/m 19 aug - week €850
Bijkomende kosten
toeristenbelasting en milieutoeslag p.p.p.n. €1,50
schoonmaakkosten €45
boekingskosten €6,50

* dal tarief: alleen mogelijk buiten de bovengenoemde arrangementen
tarieven zijn inclusief 4 personen en 4 x beddengoed

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief