Wielenwagen

Surfers opgelet! In 2021 is een wel heel gave wagen gebouwd op Camping Bij Ons om in te logeren: De Wielenwagen. In deze voormalige stoere verhuiswagen werden matrassen vervoerd. Nu niet meer, want zodra je de stoere patina look wagen alleen al ziet staan, ga je gelijk in de chill-modus. Laid-back relaxen aan de Californische kust, beetje hangen, beetje surfen, leven met de dag. Dát is De Wielenwagen. Hoewel surfen natuurlijk niet gaat in Groesbeek, is er voor echte waterratten geen gebrek: in de ‘Groesbeek’ kun je eindeloos visjes vangen en zandkastelen bouwen. De Wielenwagen is geschikt voor maximaal 5 personen waarvan het vijfde bed voor kinderen tot 10 jaar is. 

Vanbinnen is deze wagen nieuw en slim ingericht. Zo vind je hier een vast 2-persoonsbed en een zelfgemaakte bedbank die je van day-bed kunt ombouwen naar een volwaardig 2-persoonsbed. Aan de buitenzijde is er een verhoogde vlonder met picknicktafel om te loungen, spelen en genieten van jullie vakantie. Pssst, heb je het surfboard al gespot? 

Op de camping wordt gebruikgemaakt van onze algemene sanitaire voorzieningen. Geen zorgen, de afwasstraat is vlakbij en voor een plasje ben je zo bij de buiten- en binnen toiletten. Zorg er wel voor dat je je eigen handdoek meeneemt wanneer je na een dag kliederen de familiedouches instapt. 

De vakantie begint natuurlijk wanneer je thuis al wegrijdt, maar dat gevoel wordt alleen maar versterkt als wij je vanaf 15:00 uur welkom heten. Na heel veel chillings zwaaien wij je voor 11:00 uur ook weer uit. 

Let op: viervoeters zijn in onze accommodaties helaas niet welkom!

Plattegrond

Wat is er allemaal aanwezig?

De Wielenwagen is volledig ingericht! De bedden zijn al voor je opgemaakt en er is een thee- en vaatdoek aanwezig om de boel een beetje netjes te houden. Daarnaast is er een keukentje met kleine koelkast, verlichting, een elektrisch kacheltje voor koude nachten en stroom. In de keuken vind je potten, pannen, bestek, kopjes en zelfs koffie en thee. Koffie kun je zelf zetten door water te koken en op te schenken, waarvoor standaard een aantal filterzakjes in de accommodatie ligt. Je kunt natuurlijk ook lekker een kopje koffie in de Stübli komen halen. De Wielenwagen is gezekerd op 10A, dus neem geen zware elektrische apparaten mee.

Wielenwagen 2024*
weekend (2n) €320
weekend (3n) €385
midweek (4n) * €435
per nacht * €130
2 nachten * €250
3 nachten * €340
Arrangementen voorjaar
meivakantie: 25 april t/m 8 mei: minimaal 3 nachten boeken, wisseldagen zijn vrij-zon-ma-woe
hemelvaart (8 t/m 12 mei) €700
pinksteren (17 t/m 20 mei) €570
Arrangementen zomer
8 t/tm 11 juli: minimaal 2 nachten v,.a. €320
12 - 18 juli: lang weekend - midweek €385 - €450
19 juli - 18 aug: week, wisseldag vrijdag €935
19 t/m 25 aug: min 2 nachten v.a. €320
Bijkomende kosten
toeristenbelasting en milieutoeslag p.p.p.n. €1,50
schoonmaakkosten €50
boekingskosten €7
optioneel: Lazy Sunday (uitcheck om 14u ipv 11u) alleen op zondag en buiten de vakanties te boeken €40

* dal tarief: alleen mogelijk buiten de bovengenoemde arrangementen

  • Niet beschikbaar voor 1 nacht in het weekend
  • tarieven zijn inclusief 4 personen en 4 x beddengoed

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief