Dome

Ben je op zoek naar een unieke beleving? Dan is onze Dome de perfecte match voor jou! Deze halve bol met enorme ‘bay window’ biedt een grandioos uitzicht op natuurgebied ’t Slumke en achterliggend Duitse Reichswald. Tevens is er een ooievaarspaal waar ooievaars al jaren op rij hun broedplaats vinden. Soms vliegen ze een rondje over de camping; wat een spektakel! Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen, maar aan te passen naar een 5-persoonsaccommodatie door een extra bedje bij te boeken. In de Dome is het gegarandeerd chillen, spelen en hangen in de bank of in één van de luie stoelen. Er zit zelfs een houtkacheltje in mocht de temperatuur nou net tegenvallen. Op de buiten vlonder staat een picknicktafel waar je super relaxed van je vakantie kunt genieten. 

De camping heeft algemene sanitaire voorzieningen om gebruik van te maken. Er zijn zowel buiten als binnen douches en toiletten en binnen vind je speciale familiedouches. Er is toiletpapier aanwezig, vergeet alleen je eigen handdoek niet mee te nemen. 

Bij aankomst op onze camping spot je de Domes al gelijk. Eerst nog even inchecken. Dat kan vanaf 15:00 uur. Bij vertrek zwaaien wij je uit voor 11:00 uur, na een lekker ontbijtje met vers afgebakken broodjes en een koffietje. 

Let op: viervoeters zijn in onze accommodaties helaas niet welkom!

Plattegrond

Wat is er aanwezig?

De Domes zijn volledig ingericht om onbezorgd te genieten. Er staat een 2×2-persoons stapelbed, een relax bank en een grote ronde tafel om spelletjes aan te spelen. Wie verliest, moet afwassen! In de afwasstraat van het sanitairgebouw is dat helemaal niet erg. Je komt hier iedereen van de camping tegen, wat een gezelligheid! In de Dome vind je ook een kleine keuken met koelkast, verlichting en er is stroom aanwezig. Potten, pannen, bestek, kopjes.. het is er allemaal. Zelfs koffie en thee. Koffie kun je zetten door water te koken en op te schenken, waarvoor een aantal filterzakjes in de accommodatie ligt. Neem zelf geen zware elektrische apparaten mee, want de Dome is gezekerd op slechts 10A.

Tarieven

Dome 2024*
weekend (2n) €375
weekend (3n) €440
midweek (4n) * €520
per nacht * €165
2 nachten * €300
3 nachten * €410
Arrangementen voorjaar
meivakantie: 25 april t/m 8 mei: minimaal 3 nachten boeken, wisseldagen zijn vrij-zon-ma-woe
hemelvaart (8 t/m 12 mei) €790
pinksteren (17 t/m 20 mei ) €675
Arrangementen zomer
8 t/m 11 juli: minimaal 2 nachten boeken v.a. €375
12 t/m 18 juli: lang weekend - midweek €440 - €540
19 juli t/m 18 aug: week, wisseldag vrijdag €1030
19 t/m 25 aug: minimaal 2 nachten boeken v.a. €375
Bijkomende kosten
toeristenbelasting en milieutoeslag p.p.p.n. €1,50
schoonmaakkosten €50
boekingskosten €7
optioneel: Lazy Sunday (uitcheck om 14u ipv 11u) alleen op zondag en buiten de vakanties te boeken €40

* dal tarief: alleen mogelijk buiten de bovengenoemde arrangementen

  • Niet beschikbaar voor 1 nacht in het weekend
  • tarieven zijn inclusief 4 personen en 4 x beddengoed

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief