wijnfeesten groesbeek
ontdek meer

Wijnfeesten Groesbeek 2023

Op zaterdag 23 en zondag 24 september zijn de Nederlandse Wijnfeesten en waar kan dat nu beter gevierd worden dan in Wijndorp Groesbeek?! De Wijnfeesten vinden dit jaar plaats bij vier wijngaarden in Groesbeek. Overnacht gezellig bij ons op de camping en ga er op uit bij een van de leukste wijngaarden in de omgeving!

1) De Colonjes: in het thema ‘Duitsland’ met live muziek door Troubadour Yann Lawick
Kinderen halen hun hart op in het luchtkussen of gaan struinend door de wijngaard.

2) De Plack: in thema ‘Frankrijk’ en live muziek op zaterdag door koor Hisotry sonds en Franse Chansons van Paris s’éveille op zondag de band Djespez. Voor kinderen is er een kinderspeurtocht door de wijngaard.

3) Klein Amerika: in het thema ‘Italië’ met verse pizza en live muziek van Jan Schoenmakers.

4) van Ditshuizen: in het thema ‘Portugal & Spanje’ met live muziek en verse biologische tapashapjes. Ook hier zijn er rondleidingen en kun je de biologische tuinderij bezichtigen.

Van 12.00 tot 18.00 uur kun je terecht bij bovenstaande wijngaarden, die allen dichtbij camping bij ons gelegen zijn. Ga er lekker met de fiets op uit of laat je vervoeren met de wijntrein of huifkar. Je kunt je volledig onderdompelen in de wereld van wijn. Geniet bij iedere wijngaard van een rondleiding en leer alles over de Groesbeekse wijnen.

Praktisch: een ticket kost in de voorverkoop € 15,95 en aan de kassa betaal je € 17.50 per ticket. Dit is inclusief een Wijnfeesten glas, een eerste proefglas naar keuze en een ticket met de wijntrein. Bestel je ticket via www.nederlandsewijnfeesten.nl.

Spread the word

Lees ook

Nieuws

OPEN CAMPING DAG

Geplaatst op 16 februari 2024 lees volledig bericht
Nieuws

LEUKE DINGEN MEI-VAKANTIE AGENDA

Geplaatst op 16 februari 2024 lees volledig bericht

Op de hoogte blijven?

Inschrijven nieuwsbrief