Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram
camping_bij_ons_accos_op_rij
camping_bij_ons_spelende_kinderen_bij_beek
bij_ons_fimpje_voor_nb
camping_bij_ons_kampeerveld
camping_bij_ons_kampvuur
spelende kinderne bij meertje

Kamperen

Camping “bij ons’ bevindt zich op de Horst, een van de kerkdorpen van Groesbeek. Langs de camping stroomt de Groesbeek, een rustig kabbelend beekje waarin de kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Naast de ongeveer 40 kampeerplaatsen zijn er een tiental originele accommodaties, de meesten daarvan hebben we zelf ontworpen, gemaakt en ingericht.

Op de camping zijn verschillende relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Her en der hangen schommels en hangmatten. Natuurlijk is er ook een speeltuintje en een groot veld om te voetballen of slagballen.

Naast onze open veldschuur staat een mega-tarp een fijne plek voor schaduw of om te vertoeven bij minder mooi weer. Dit is ook de plek waar wij onze aanschuiftafels organiseren. Vaak op vrijdag en in de vakanties nog een extra dag.

Vaak maken wij ’s-avonds een kampvuur in de grote vuurschaal op het pleintje.

In het spinternieuwe sanitairgebouw (gebouwd voorjaar 2016) bevinden zich 6 toiletten, 2 urinoirs diverse wastafels en 3 normale douches en 2 grote familie douches. Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw is zijn verschillende afwasbakken waar je water kunt pakken en kunt afwassen.

 

Paar algemene zaken:
– stroomaansluiting is 10 ampere
– campers maximaal 6 meter (onze camping is niet geschikt voor grote of zware campers. Tot 6 meter lang is goed te doen, als het groter is wordt het lastiger)
– er is een stortplaats voor mobiel toilet
– per kampeerplek max. 6 personen
– er zijn twee koelkasten, een met vriesvak, voor gezamenlijk gebruik. Deze zijn te vinden in de open veldschuur
– er is gratis WIFI
– er is geen wasmachine, bij hoge nood kunt u ons vragen een wasje te draaien.

Wij zijn geopend van 19 april tot 1 oktober 2019, in wintermaanden op afspraak!