Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram
IMG_9885
DSC_7479
DSC_8687
IMG_9867
DSC_8134
DSC_8702
DSC_8105
bb_2908_2015_17
DSC_8159
DSC_8162
IMG_0042
IMG_9642
IMG_3555
bordjes salades
IMG_3508

‘Bij Ons’ op locatie bij jou?

Bij Ons ook mogelijk bij jou….

Bij ons kan ook naar jou komen!

Wij bieden diverse arrangementen aan op locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardagsfeest of business borrel. Hierin is van alles mogelijk, van alleen het eten voorzien tot totale catering van jouw evenement.

Hieronder een opsomming van een aantal mogelijkheden:

Live Pizza bak sessie als borrelhapje * (niet rond etenstijd)

Hoe leuk is het om je gasten tijdens je feest een hapje aan te bieden in de vorm van verschillende pizza punten. Een beleving is het zeker, want deze worden live gebakken in onze houtovens!
Diverse smaken passeren de revue (vega/vlees/vis), waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. We snijden de pizza’s in stukken zodat ze uitgedeeld kunnen worden. We bakken 2 a 3 stukken p.p. voor €8,- p.p. (minimum aantal personen is 80 voor deze optie)

Geweldig als hapje/snack voor elke gelegenheid of evenement.

Pizza diner op locatie * (wel rond etenstijd)

Wij bakken onbeperkt en op ieder gewenste locatie pizza’s in onze houtgestookte pizza ovens.  Er worden verschillende soorten pizza’s gebakken (vega/vlees/vis), snijden deze in stukken zodat ze uitgedeeld kunnen worden. Naast pizza’s staan er twee overheerlijke verse salades op ons buffet waar ook onbeperkt gegeten van kan worden. Deze optie is €24,50 p.p. met een minimum aantal van 40 personen.
Wij zorgen ook voor de borden en bestek! En natuurlijk de afwas 🙂

BBQ op locatie *

Wil je je gezelschap een goede kwaliteits bbq aanbieden, maar de boodschappen en de afwas graag uitbesteden: wij doen dit voor je. We bieden  een volledig verzorgde bbq aan. De kok bereidt het vlees naar wens en bij vertrek neemt hij de afwas weer mee! Dit is een luxe bbq en biedt een breed assortiment.

Inhoud: 3 heerlijke salade`s, 2 sausjes, warme satesaus, vers stokbrood, zelfgemaakte kruidenboter, worstje, procureur lapje, verse runderhamburger, de meest favoriete sate van de haas, bijzonder klaargemaakte zalmfilet, kogelbiefstuk. (wens voor vegetarisch, laat het ons weten!)

Prijzen: De kosten hiervoor zijn E24,50 pp (kids tot 12 jaar E12,25). Indien gewenst kunnen we ook de drankjes verzorgen. (minimum van 40 personen, volledig betalende eters)

 

Exclusief 4 gangen streek diner op locatie *

Altijd gedroomd van een mooie lang gedekte tafel op een bijzondere locatie. Wij kunnen dit voor je verzorgen!
Met je voeten in het gras dineren met een schitterend uitzicht, wie wil dit nu niet. Mail ons voor diverse mogelijkheden.

v.a. €75,- pp / minimum van 25 personen
(inclusief 4 gangen -streek-diner, inclusief Groesbeeksewijn arrangement, koffie/ thee & chocolade arrangement)

 

* Binnen 15 km vanaf Groesbeek de Horst, geen transportkosten daarna €0,80 p/km

(bovengenoemde prijzen gelden voor 2018)