Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram

Corona update

Joepie het is zover…

Wat een lastige tijd is het, en wat hebben jullie lang moeten wachten voordat jullie eindelijk de kampeerspullen weer van zolder kunnen trekken…er zijn mogelijkheden.

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en diverse aanpassingen gedaan waarbij we proberen de camping zoveel mogelijk te laten zijn wat hij altijd is geweest.

Het is nu officieel, ‘bij ons’ gaat weer open! Vanaf nu kun je je immuunsysteem verhogen door te verblijven in het groen.

Geheel aangepast naar corona en RIVM maatregelen (met bepaalde voorwaarden) en 1,5 meter normen, kun je vanaf vrijdag 15 mei een van onze bijzondere accommodaties huren of komen kamperen met je eigen kampeermiddel.

Bij onze huuraccommodaties krijg je een toilet en een douche toegewezen waar je gedurende het hele verblijf gebruik van kan maken. Kom je met een eigen tent, vouwwagen, caravan of camper dan is het zaak dat je uitgerust bent met een eigen sanitaire voorziening.

Beschik je niet over een toilet in je caravan, camper, vouwwagen of tent dan kun je bijvoorbeeld een mobiel toilet meenemen en een douchezak gebruiken om te douchen. Ook is het een optie om een caravan of camper van iemand te lenen of te huren waarin een toilet en eventueel een douche aanwezig is. Ook thuis douchen (indien je uit de buurt komt) is uiteraard een optie. Wees creatief en vindingrijk, alleen op deze manier is het mogelijk te komen kamperen. Gebruik van elkaars sanitaire voorzieningen is NIET toegestaan. Zorg dus dat je dit geregeld hebt.

Legen van mobiele toiletvoorzieningen kan uiteraard, en het vullen van een gieter om je caravan bij te vullen natuurlijk ook. We zullen hier voorzieningen voor treffen.

(af) wassen en tanden poetsen graag op je eigen plek, warm water kan worden gehaald bij het sanitairgebouw. Hierbij volg je de gegeven instructies bij het toiletgebouw.

Bezoek ontvangen van gasten die niet op de camping verblijven is helaas niet toegestaan.

Daarnaast zal er in onze Stubli een eenrichtingsverkeer gelden, houd hierbij wel de 1,5 meter afstand. De stubli is uiteraard voor iedereen toegankelijk die zin heeft in een koud biertje, een heerlijke kop thee of een straf bakkie koffie. Zoals je wel begrijpt zul je deze moeten meenemen naar je kampeerplaats waar je deze kan nuttigen. Ook de aanschuiftafels zullen een soort afhaal tafel worden, maar daaraan werken we nog….

De picknicktafels die overal staan kun je gebruiken om aan te zitten, maar wel met je eigen gezin. Houd afstand tussen de tafels en tot andere gezinnen. Hoe ongezellig dit ook is…

Over de gehele linie geldt eigenlijk dat wij en je mede kampeergasten van elkaar moeten kunnen verwachten dat we met gezond verstand nadenken. Houd 1,5 meter afstand, blijf gezellig “thuis” op je eigen kampeerplaats, nodig geen gasten uit en houd een oogje in het zeil voor wat betreft je eigen gezin. Tenslotte ben je zelf voor verantwoordelijk voor de dingen die jij doet. Met zijn allen, en een beetje discipline kunnen we op deze manier corona proof kamperen en heerlijk ontspannen op onze bijzondere camping. 

We hebben de aanpassingen die NU gelden op een rijtje gezet in onderstaand document:

extra huisregels corona