Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram

Corona update

Joepie het is zover…2.0 (update 10-6-2020)

Wat een lastige tijd is het, en wat hebben jullie lang moeten wachten voordat jullie eindelijk de kampeerspullen weer van zolder kunnen trekken…maar, er kan weer met volle teugen gekampeerd worden.

We hebben de laatste tijd niet stil gezeten en diverse aanpassingen gedaan waarbij we proberen de camping zoveel mogelijk te laten zijn wat hij altijd is geweest. Gezellig, rustgevend, ontspannen en ongedwongen.

Het is nu al een paar weken officieel, ‘bij ons’ is weer open! 

Geheel aangepast naar corona en RIVM maatregelen (met bepaalde voorwaarden) en 1,5 meter normen, kun je alweer vanaf vrijdag 15 mei een van onze bijzondere accommodaties huren of komen kamperen met je eigen kampeermiddel. 

Vanaf 15-06-2020 wordt het allemaal nog iets normaler ‘bij ons’

Onze 4-persoons bijzondere huuraccommodaties krijgen een toilet en een douche toegewezen waar je gedurende het hele verblijf gebruik van kan maken. Dit is privé sanitair. Kom je met een eigen tent, vouwwagen, caravan of camper dan kun je vanaf 15-06-2020 weer gebruik maken van ons centrale sanitairgebouw. We proberen dit gebouw wel zoveel mogelijk te ontlasten. Ga niet gezellig de week doornemen naast de wasbak en lees ook niet uitgebreid de krant op de wc. Heb je een mobiel toilet en mocht je het niet erg vinden deze te gebruiken, dan wordt dat zeer op prijs gesteld. Op deze manier ontlasten we zoveel mogelijk ons centrale sanitairgebouw. Iedereen op de camping kan en mag hier dus gebruik van maken, let altijd goed op de geldende hygiëneregels.

Legen van mobiele toiletvoorzieningen kan uiteraard, en het vullen van een gieter om je caravan bij te vullen natuurlijk ook. 

(af) wassen en tanden poetsen graag op je eigen plek, warm water kan worden gehaald bij het sanitairgebouw. 

Bezoek ontvangen van gasten die niet op de camping verblijven is vanaf 15-06-2020 weer toegestaan.
Let wel op de gebruikelijke normale regel van maximaal 4 personen per kampeerplek.

De aanschuiftafels zijn vanaf 01-06-2020 weer een beetje als vroeger. Je zit dan gezellig met je eigen gezin aan 1 tafel, random mixen van gezinnen of losse stelletjes aan één tafel is helaas nog niet mogelijk.

De picknicktafels die overal staan kun je gebruiken om aan te zitten, maar wel met je eigen gezin. Houd afstand tussen de tafels en tot andere gezinnen. Hoe ongezellig dit ook is…

Over de gehele linie geldt eigenlijk dat wij en je mede kampeergasten van elkaar moeten kunnen verwachten dat we met gezond verstand nadenken. Houd 1,5 meter afstand, blijf zoveel mogelijk gezellig “thuis” op je eigen kampeerplaats en houd een oogje in het zeil voor wat betreft je eigen gezin. Tenslotte ben je zelf voor verantwoordelijk voor de dingen die jij doet. Met zijn allen, en een beetje discipline kunnen we op deze manier corona proof kamperen en heerlijk ontspannen op onze bijzondere camping. 

We hebben de aanpassingen die NU gelden op een rijtje gezet in onderstaand document:

extra_huisregels_07_2020