Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram

Route

GPS coördinaten: 51° 46′ 41.33″ N / 5° 58′ 33.65″ O

Vanuit het noorden/ westen van Nederland:

Vanuit Nijmegen neemt u de N325 richting Kleve (staat op de Waalbrug aangegeven). Nadat je de oude grenspost (DUI) bent gepasseerd, neem je de afslag richting Wyler (rechtsaf de Hauptstraße). Deze weg rijd je door tot de lottowinkel/reisbueau (Hageman) ziet aan de rechtkant, voor het gebouw ga je rechts, en direct weer links, richting Groesbeek (dit is de Wylerbaan). Na een haakse bocht naar rechts, sla je linksaf de Lagewald (later Boersteeg) in. Deze weg blijf je volgen tot over het spoortje (+/- 3 km). Na ongeveer 500 meter komt u bij de kruising met de Cranenburgsestraat en sla je linksaf. Na 200 meter ben je ‘bij ons’, de camping ligt aan de rechterkant van de weg , trek daar aan de bel, naast het hek en wij komen eraan!

Kom je niet via Nijmegen naar ons maar via de A73:

A73, afslag Groesbeek. Volg de borden richting Groesbeek. In Groesbeek volg je de borden richting ‘de Horst’. Als je in ‘de Horst’ bent ga je voor de kerk links (de Reestraat in). Je rijdt dan rechtdoor tot het grote kruispunt, daar ga je rechts. Dan ben je op de Cranenburgsestraat.  Na 200 meter bent u ‘bij ons’,

Kom je met openbaar vervoer?

Neem de trein naar Nijmegen. Op het station van Nijmegen neem je stadsbus nummer 5, let op dat er voorop de bus Groesbeek – de Horst staat. (er rijdt ook een bus 5 naar Groesbeek – de Breedeweg, deze moet je niet hebben). De bus vertrekt ieder half uur. Stap uit op de Horst bij de kerk, dit is ook de eindhalte. Vanaf de bushalte is het nog 5 minuten lopen naar de camping. Loop de Reestraat in richting café Ton Oomen, daarna kom je langs bakkerij Oomen en loop je de dorpskern uit. Op het kruispunt Reestraat – Cranenburgsestraat ga je rechtsaf. Na 200 meter bent u ‘bij ons’. (een leukere route is langs de Groesbeek, ga dan 200 meter voorbij de bakker naar rechts en loop langs de beek, je komt dan direct op de camping uit)