Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1580-bewerkt
©AnneToonen_4002_LR
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1666
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1689
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1568-bewerkt
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1646
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1495
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1623
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1553-bewerkt
©AnneToonen_Campingbijons_LR_DSC1634-bewerkt

Accommodaties

We hebben diverse accommodaties beschikbaar op onze camping. Iedere hut, tent of kar is uniek ingericht en compleet! Lekker makkelijk en bijzonder…

De meeste accommodaties hebben we zelf ontworpen en gebouwd, van sommige hebben we er 2 dezelfde, zoals de Domes, Tipi’s, Ons Tentjes en Veldkamers. De liggen dan ook beide altijd naast elkaar.

We hebben accommodaties voor 2 of 3 personen en voor 4 of 5 personen. Als je met een groepje komt, kun je ons het beste even mailen wat de mogelijkheden zijn en welke accommodaties er vrij zijn en bij elkaar in de buurt liggen. Dan kunnen we je vast een goed voorstel doen!

Het is ook leuk om een accommodatie te huren en een naast gelegen kampeerplek voor als je met andere vrienden komt die juist wel een camper, tent of caravan hebben! Er zijn verschillende leuke combinaties mogelijk!

We hebben gasten die ieder jaar een andere hut, kar of tent kiezen, en iedere keer zijn ze weer positief verrast!


Plattegrond


Wat is er aanwezig?

Iedere accommodatie is uniek ingericht. Bekijk de foto’s op de accommodaties pagina’s op deze website.

Overal is de keuken compleet en een koelkastje + stroom aanwezig. (‘ons tentje’ beschikt niet over stroom, je kunt gebruik maken van de algemene koelkasten op de camping en de keuken deel je met de eventuele andere gasten in ‘ons tentje’)

Bij de Tipi, Veldkamer, Dome en Ons tentje dien je zelf een slaapzak en kussen mee te nemen, de rest van de accommodaties is je bed al opgemaakt!