Navigatie
FacebookTwitter Pinterest Instagram
IMG_3421
IMG_3010
IMG_3512
IMG_3444
IMG_3438
Bij Ons-36
picknick

Eten & drinken

Bij ons is er van alles te doen, maar er hoeft niets!

Bijna iedere vrijdagavond kun je bij ons aanschuiven! Je eet dan met ons mee, wat we koken is een verrassing. Je kunt je daarvoor inschrijven op het lijst wat in het sanitair gebouw hangt. In de vakanties organiseren we vaak 2x per week een aanschuiftafel, dit vermelden we dan op een krijtbordje!

In de stubli, onze receptie, kun je een ijsje kopen of lekker koud drinken. Ook voor een kopje koffie of thee kun je hier terecht. Daar kijken we voetbal als het Nederlands elftal moet spelen en als het weer slechter is kun je hier een spelletje doen en bij de houtkachel opwarmen. Deze ruimte is niet altijd open, maar meestal wel.

Daarnaast kun je een BBQ bij ons bestellen voor op je eigen kampeerplek of je komt ‘bij ons’BBQen en wij verzorgen echt alles! Bekijk pagina BBQ voor meer info!

Ook dit jaar doen we weer Bij ons on tour, dineren & lunchen bij de boer. Op unieke locaties maken wij een pop up restaurant en geniet je van alle lokale producten die gemeente Berg en Dal te bieden heeft. Bekijk onze On tour pagina voor de diverse data, locaties en prijzen. Hier kun je ook direct reserveren!